La Isla for Sancal (ES)

An enticing destination in a sea of nothingness…….As we travel more, we continually find ourselves in transit areas – vast seas of inhospitable and unwelcoming space that Marc Augué has dubbed “non-places”.

  • Project facts
  • Client: Sancal
  • Location: Spain
  • Year: 2017
  • Photograph: Sancal

Sancal turned to Note, a Swedish design studio to provide some relief for weary travellers. They came up with La Isla as a solution. Its seductive curves and soft upholstery call out to all those navigating a lobby, desperately seeking refuge.

Once installed on the Isla they will not be disappointed. The upholstery is just as comfortable as it looks with generous proportions and soft materials. A place to share with strangers while respecting their privacy; isolated but not excluded.

The Isla comes in three different sizes and a selection of fabrics from Sancal’s collection. The plinth can be lacquered in any of the colours as per the chart in the price list.