x

Sign up and be first in to know!

Buy special editions, unique pieces and pre-release gems from Note Design Studio.

Each previewing exclusively on Note Editions for 30 days.

GroupM HQ

We were asked to turn the entrance level of GroupM’s head quarters in Stockholm into a meeting place for the whole company. The mission was to create a space that would not only be the face of GroupM as a whole, but should also serve as a breeding ground for ideas, and be a collaborative playground for the many competences that habitat the building. 

As inspiration we looked into the world of sports where extraordinary people work together for the benefit of the team, showing their excellence in a collaborative effort. We used the strong colored zones of a typical sports arena to set the plan and overall expression, where bright red, green and blue signal the different functions for different areas in the open landscape.

And, just as a good-looking sneaker, we have dressed the office in modern high-tech materials and bold looking colors, to give it that feeling of quickness and high set goals.

  • Project facts
  • Client: GroupM
  • Location: Stockholm
  • Year: 2019
  • Photograph: Jesper Mellgren